Scanpan
Scanpan utvikler pålitelige stekepanner som holder lenge. Stekepannene har blitt en storfavoritt hos mange profesjonelle kokker og hobbykokker og blir av flere regnet som verdens beste stekepanne. Er du ute etter kvalitet er Scanpans stekepanner og kokekar de rette for deg.
På lager
Kategori
Varemerke
Serie
Materiale
Produksjonsland
Farge
Pris
kr
kr
109 produkter
40 av 109 produkter
Scanpan CTX
I serien Scanpan CTX kombineres en stekeoverflate av non-stick belegg med en utside av rustfritt stål. CTX står for Ceramic Titanium Extreme, for denne serien er noe helt spesielt. I tillegg til aluminiumlag består pannene og karene av fem lag rustfritt stål. Regner man med non-stick belegget, består de av totalt syv lag. Det gir panner og kar en varmespredning utover det vanlige, samtidig som de er holdbare og kan brukes i ovn opptil 260 grader. I tillegg til dette kan pannene også brukes på induksjon, såvel som alle andre varmekilder.
Scanpan stekepanne
Er du på jakt etter en stekepanne, traktørpanne, bistropanne, wokpanne, grillpanne, gryte, kasserolle eller en langpanne laget av høy kvalitet og et pålitelig materiale? Da kommer du i så fall helt sikkert til å finne det du leter etter i Scanpans brede sortiment.
Scanpan har stekepanner og kasseroller både med og uten belegg.
Produksjon
Før en panne forlater fabrikken har den passert åtte håndverkere. Hver panne inspekteres nøye for at de skal sendes fra fabrikken i perfekt stand og holde den høye kvaliteten som er utlovet.
Med eller uten belegg
Hos Scanpan finner du stekepanner og kokekar både med og uten belegg. Det finnes fordeler med begge materialene. Først og fremst handler det om hva du skal tilberede, men like mye hvilket materiale du foretrekker å lage mat i. En fordel er derfor å ha stekepanner og kokekar i forskjellige materialer, for å gjøre matlagingen enklere.
Non-stick
Belegget på Scanpans panner heter Stratanium.
Stekepanner med belegg har blitt veldig populære siden de ble lansert, og det er ikke så rart! Det er enkelt å steke i non-stick pannen ettersom ingenting brenner fast. Det går derfor også fort å rengjøre den.
Stekepanner med non-stick belegg passer best for råvarer som er væskebaserte eller skal tilberedes varsomt. Vil du unngå fett i maten, er en stekepanne med non-stick belegg det rette valget for deg. Pannen passer å bruke til tilberedning av fisk, skalldyr, grønnsaker, eggerøre, omelett eller retter som er basert på saus.
Rustfri stekepanne
Den rustfrie pannen holder lenge. Tar du vare på den, tar den aldri slutt. Hvis du skal lage mat på ordentlig høy varme bør du velge en rustfri stekepanne. At den kan rengjøres i oppvaskmaskin er neppe et minus. Tilbered kjøtt eller fugl eller slikt som skal stekes i mye fett i stekepannen. Den rustfrie pannen passer også for steking av egg eller hvis du vil lage karamellisert løk.
Scanpan tilbyr seriene:
- CTX
- Fusion 5
- Impact
- Maitre D
- Pro IQ
Scan ble grunnlagt i Danmark
Scanpan ble grunnlagt i 1956 i Århus i Danmark. Siden den gang har det danske selskapets stekepanner og kokekar fortsatt å utvikles år for år. I dag har Scanpans stekepanner, gryter og kasseroller en selvklar plass i mange hjem.