Pannekakepanner
Vi har et stort utvalg pannekakepanner og plettpanner. Enten du skal lage pannekaker, crepes, pletter eller blinier har vi en panne for deg. Vi har panner i støpejern, kullstål og aluminium som passer til induksjonstopp og andre kokeplater. Sjekk ut vår plettpanne fra Skeppshult som gir hjerteformede pletter, perfekt til Valentines dagen!
På lager
Kategori
Varemerke
Serie
Materiale
Produksjonsland
Designer
Farge
Pris
kr
kr
28 produkter
28 av 28 produkter
Perfekte pannekaker med en pannekakepanne
Med en pannekakepanne får du perfekte pannekaker. En pannekakepanne er en stekepanne som er anpasset til å steke pannekaker i. Pannens kant er lav, ikke høyere enn det som kreves for at røren skal holde seg i pannen. Dette er for at det skal være lett å ta opp pannekaken fra pannen. Med en pannekakespade snur du enkelt pannekakene.
Omelettpanne
I tillegg til å steke gode pannekaker, kan du også få til en perfekt omelett i en pannekakepanne.
Plettpanne
Med en plettpanne steker du enkelt fine pletter. Vi har plettpanner i forskjellige varianter, deriblant en plettpanne som gir deg hjerteformede pletter.
Blinipanne
Blini kommer opprinnelig fra Russland. En av hovedingrediensene i de små plettene er bokhvetemel. Disse plettene serveres vanligvis med fiskerogn, rømme og rødløk.
Materiale
Det finnes pannekakepanner og plettpanner i forskjellige materialer.
Støpejern
De fleste assosierer nok pannekakepanner og plettpanner med støpejern. Det er ikke så rart. Mange pannekakepanner og plettpanner er nemlig laget i støpejern, som er et holdbart materiale. Skeppshult har for eksempel 25 års garanti på alle støpejernsproduktene sine. Med andre ord kan du steke veldig mange pletter og pannekaker i en støpejernspanne. Derfor går ofte støpejernspanner i arv. Å velge et produkt som holder over lengre tid passer for deg som helst vil unngå kjøp-og-kast.
En støpejernspanne blir dessuten ofte bare bedre og bedre med tiden. Stek inn pannen med fett så får den et naturlig non-stick belegg. Du slipper med andre ord pannekakerøre som brenner fast og er vanskelig å få bort.
Kullstål
Kullstål er et miljøvennlig alternativ. Kullstål stekes inn etter en stund, og kullstålets farge forandrer seg da til å bli mørkere. I forbindelse med dette får pannen et non-stick belegg. Du kan bruke en kullstål panne på høy varme, men husk at den må varmes opp og avkjøles langsomt, slik at jernet ikke slår seg. Du trenger ikke tenke på hvilke redskap du skal bruke sammen med panner i kullstål, ettersom redskaper i alle forskjellige materialer passer godt.
Aluminium
Fiskars Hardtec Superior+-belegg tåler mye, fordeler varmen jevnt og varmes opp raskt, samtidig som den sparer energi hvis du har en keramisk plate.
Induksjonstopp
Stort sett alle våre pannekakepanner og plettpanner kan brukes på alle typer komfyrer.
Pannekakedagen
Det finnes alltid en anledning til å spise pannekaker. På pannekakens dag synes mange det er obligatorisk. Dagen infaller 16. februar. Stek klassiske pannekaker eller la deg inspirere av ulike varianter av pannekaker. Pannekaker går vanligvis hjem hos de fleste og passer like godt å spise ved kjøkkenbordet som ute i skogen på utflukten.
Plettenes dag er enda ikke etablert, men ingenting hindrer deg fra å selv finne en dag som du dedikerer til de fantastiske plettene.