Skrellere
Minst en skreller bør finnes på ethvert kjøkken. Å ha flere forskjellige skrellere som er tilpasset ulike grønnsaker forenkler jobben ytterligere. Vi har potetskrellere, epleskrellere, løkskrellere, tomatskrellere, aspargeskrellere, kålskrellere og grønnsaksskrellere.
På lager
Kategori
Varemerke
Serie
Materiale
Produksjonsland
Designer
Farge
Pris
kr
kr
81 produkter
40 av 81 produkter
En skreller tilpasset alle frukter og grønnsaker
Med en ordentlig god skreller får du raskt bort skallet på det du vil skrelle. I stedet for å skrelle med en kniv som ofte tar bort alt for mye, kan den rette skrelleren fjerne kun skallet. De fleste skrellere kan du bruke til å skrelle mange forskjellige grønnsaker og frukter med.
Noen skrellere passer til både høyrehendte og venstrehendte, andre er utformet for å brukes med enten høyre eller venstre hånd.
Potetskreller
Hos oss på Cervera kan du finne den mest ideelle potetskrelleren for deg. Enten kan du skrelle med en skreller mot deg eller fra deg.
I tillegg til å skrelle poteter med en potetskreller, kan du skrelle gulrøtter, kålrot, pastinakk og andre rotgrønnsaker med skall. Du kan også bruke potetskrelleren din til å skrelle epler.
Skreller du et eple med potetskrelleren din, kan du bruke en epleutkjerner for å fjerne kjernehuset fra eplet. Det er spesielt bra hvis du skal skrelle mange epler og for eksempel lage eplemos. Da går det raskt og smidig med både en epleskreller og en epleutkjerner.
Løkskreller
Løk brukes i nesten alle retter. Med en løkskreller slipper du å stå og slite med det tynne skallet. Plassér løken i løkskrelleren og dra derettter skallet enkelt bort. Vil du skrelle en hvitløk og slippe pillingen og lukten på fingrene kan du bruke en hvitløksskreller.
Julienne
En julienne brukes med samme teknikk som en potetskreller, men i stedet for å skrelle strimler den. Perfekt hvis du for eksempel vil strimle gulrot over salaten eller hvis du skal lage vietnamesiske vårruller.
Grønnsaksskreller
Med en dobbeltbladet grønnsaksskreller går det raskt å skrelle grønnsakene. De to bladene skreller nemlig fra hver sin side.
Kålskreller
En kålskreller er perfekt hvis du skal strimle hvitkål eller rødkål. Strimlet kål kan du spise slik den er, eller hvorfor ikke lage en coleslaw eller pizzasalat? En hodekål gir ofte mye strimlet kål. Perfekt å kjøpe hjem en hodekål og strimle litt til lunsjen eller middagen. Kål holder lenge i kjøleskap og er derfor en perfekte vare å ha hjemme.
Tomatskreller
Med en tomatskreller kan du blant annet skrelle tomater, pærer, fersken og kiwi. Tomatskrelleren har et tannet blad som gjør at skallet løsner lett uten at frukten ødelegges. Perfekt hvis du for eksempel skal koke frukten, noe som ofte blir en god dessert. Eller hvis du bare foretrekker å spise den uten skall.
Aspargesskreller
Den grønne aspargesen pleier ikke å måtte skrelles, i stedet holder det å bryte av de litt tråere stilkene. Den hvite aspargesen skiller seg derimot noe fra den grønne. De hvite aspargesen bør du skjære av, i stedet for å bryte, og deretter skrelle. Den hvite aspargesen bør skrelles ganske mye, og da kommer en aspargesskreller til sin nytte.