Hamburgerpresser
Lag egne hamburgere ved hjelp av en hamburgerpresse. En hamburgerpresse er enkel å bruke og resultatet er jevne proporsjonale burgere. Hos oss på Cervera kan du finne den som passer deg best fra Gefu, Anders Petter, Eva Solo, Westmark eller Küchenprofi.
På lager
Kategori
Varemerke
Serie
Materiale
Produksjonsland
Farge
Pris
kr
kr
21 produkter
21 av 21 produkter
Hamburgerpresse gir perfekte hamburgere
Å lage hamburgere ved hjelp av en hamburgerpresse er både smidig og gøy. Det er lett å få det samme resultatet som en proff. Imponer med hamburgere som er like gode som de ser bra ut mens du unngår sølet.
Velg rett hamburgerpresse
Kjøtt- eller grønnsaksburgere, eller kanskje både og? Noen pressere, som for eksempel pressen Green Tool fra Eva Solo, er spesielt laget for å forme grønnsaksburgere samtidig som de også passer like bra til å lage kjøttburgere. Det kan være morsomt å eksperimentere litt med forskjellige oppskrifter.
Materiale på hamburgerpressen
Hamburgerpresser finnes i forskjellige materialer. De vanligste materialene er støpejern og rustfritt stål. De aller fleste tåler oppvaskmaskin. Det som er bra med at de tåler oppvaskmaskin, er at bakteriene fra kjøtt som eventuelt fester seg til pressen garantert forsvinner etter en vask i maskinen.
Stor eller liten
Presser finnes i forskjellige størrelser og hvorvidt du skal ha en stor eller liten hamburgerpresse er såklart en smakssak. En i liten størrelse passer perfekt til å lage hamburgere i barnestørrelse eller hvis du vil dekke opp med mini-hamburgere som tilbehør på buffén. Eller kanskje bare hvis du vil variere tilbehøret ditt og derfor lage flere mindre. En stor hamburgerpresse passer på den andre siden bra for de som liker en real burger, kanskje til og med en dobbel. Hvilken som er den beste hamburgerpressen avhenger derfor av hva du er ute etter. Presser finnes i alt fra 7 cm, 15 cm til 18 cm.
Slik lager du perfekte hamburgere
Kjøp ferdig kjøttdeig eller hvorfor ikke lag din egen ved hjelp av en food prosessor. Del deretter kjøttdeigen opp i like store deler. Vil du gjøre jobben enklere kan du bruke en kjøkkenvekt.
En hamburgerpresse fungerer litt som en manuell maskin. Plasser kjøttdeigen eller grønnsaks- eller bønnerøren i formen og press ovenfra for å få en perfekt formet burger. De fleste pressene lager en perfekt riflet overflate på burgeren og kanten blir jevn.
Vil du heller lage en smashburger skal du legge burgeren rett på stekeplaten før du trykker til.
Når du har de perfekt formede burgerne er det på tide å steke dem i en stekepanne eller slenge dem på grillen. Hos oss på Cervera kan du velge blant mange grilltilbehør. Bruk med fordel en hamburgerspade for å så smidig som mulig kunne snu burgerne. Prikken over i’en ved serveringen blir å servere hamburgeren i en hamburgerform som både beholder burgerens form og varme, samtidig som den blir en fin detalj på bordet.
Papir til hamburgerpresse
Mange av pressene har en non-stick overflate, noe som gjør at det er enkelt å løsne kjøttdeigen. Vil du gjøre det enda enklere kan du i tillegg legge i et papir. Papir til hamburgerpresse er oftest ikke nødvendig, ettersom maskinene allerede gjør den jobben. Lager du et stort lass med hamburgere kan et mellomleggspapir fungere som et mellomlegg mellom burgerne, for å unngå at de fester seg til hverandre før du legger dem i pressen.