Paiformer
Matpai eller dessertpai? Uansett hva du har lyst på trenger du en paiform. Vi har små og store paiformer i forskjellige materialer og fra forskjellige varemerker. Finn paiformen som du er på jakt etter hos oss på Cervera.
På lager
Kategori
Varemerke
Serie
Materiale
Produksjonsland
Designer
Farge
Pris
kr
kr
71 produkter
40 av 71 produkter
Lag pai i en paiform
En hjemmelaget pai tiltaler de aller fleste. En pai er perfekt å forberede og ta frem til lunsjen, middagen, bufféen eller å spare til matpakken. Det finnes en stor variasjon paier og mange forskjellige paiformer, avhengig av hva du foretrekker å lage paien din i.
Paiform keramikk
En form i keramikk føles klassisk. Det praktiske med en form i keramikk er at du kan lage paien i paiformen og i tillegg servere fra den. Den er fin å sette frem på bordet og er enkel å få helt ren. En paiform i porselen kan du vaske i oppvaskmaskin. De fleste porselensformer er også veldig robuste når det kommer til temperaturer, noen tåler mellom minus 30 grader og opp til 350 grader. På den måten kan du lage matpaier og dessertpaier som skal fryses i fryseren. Du kan også oppbevare paiformen med paien i fryseren, for så å ta den ut når den skal spises. Pai er som kjent perfekt mat å forberede på forhånd.
Paiform non-stick
Med en paiform i teflon eller et annet non-stick materiale, slipper du paideig eller paifyll som setter seg fast i paiformen. I stedet er paien enkel å ta ut. Belegget gjør også at varmen fordeler seg på en jevn måte, på den måten stekes paien til perfeksjon.
Paiform blikkmetall
Vi har også former i blikkmetall. Det er et praktisk materiale å bruke på kjøkkenet. Metallet har en beskyttende overflate som gjør at den ikke ruster, men fortsetter i stedet å se ut som ny år etter år.
Le Creuset paiform
Le Creuset er keramikkselskapet med historie. Deres karakteriske glasserte steintøy er robust og kommer til å være med deg i lang tid. Paiformene tåler temperaturen så lave som minus 18 grader og så høye som opptil 260 grader, men ikke flytt paiformen rett fra fryseren til ovnen og omvendt. Steintøyet er vakkert og pålitelig, og har du først begynt å investere i steintøy fra Le Creuset vil du sannsynligvis synes det er vanskelig å slutte.
Paiform med høy kant
En form med høy kant passer bra hvis du vil lage en pai med mye fyll, uten å måtte risikere at noe skal renne ut.
Små paiformer
Små paiformer er perfekte hvis du vil lage porsjonsstore paier. Enten for å servere til middagen, ta med på piknik eller for å dekke på med til buféen. I en porsjonsform kan du lage både forretter og desserter. Vi har små paiformer i steintøy, metall og kullstål. Du kommer med andre ord til å finne den formen som passer dine behov best.
Paiform med avtagbar bunn
En form med avtagbar bunn er veldig praktisk. La paien stekes og ta bort kantene for å kunne servere paien rett fra bunnen. Serveringen blir finere og det blir dessuten lettere å skjære i paien. Vi har paiformer med avtagbar bunn i flere forskjellige størrelser.