Champagnesabler
Med en champagnesabel kan du åpne flasken med stil. Å sablere innebærer at du slår av flaskehalsen med champagnesabelen, i stedet for å løsne korken for hånd. Vi har et bredt sortiment champagnesabler i flere forskjellige varianter.
På lager
Kategori
Varemerke
Serie
Materiale
Produksjonsland
Designer
Farge
Pris
kr
kr
8 produkter
8 av 8 produkter
Champagnesabel - flere forskjellige varemerker
Å sablere er en skikkelig festlig måte å åpne boblene på. Velg mellom champagnesabler i flere forskejllige materialer og design.
Hos oss på Cervera finner du champagnesabler fra Dorre, Georg Jensen, Laguiole, Lion Sabatier, Renoir og Viski.
Champagnesabel - Laguiole en Aubrac
Laguiole en Aubrac lager champagnesabler av høyeste kvaliet. Du kan stole på produktene fra Laguiole. Sabelen kommer i en fin eske som passer perfekt å oppbevare sabelen i når du ikke bruker den.
Champagnesabel - Georg Jensen
Setter du pris på et stilrent design og rustfritt stål? I så fall bør du sjekke ut Georg Jensens champagnesabel, der hele er laget i rustfritt stål. Sabelen er en del av serien Indulgence.
Champagnesabel - Renoir
Sablene fra Renoir er elegante og kommer sammen med en treeske. Esken er perfekt hvis du vil gi bort sabelen i gave til en som setter pris på det lille ekstra i livet. Med en champagnesabel føles det enda festligere når det skal skåles i champagne.
Champagnesabel - Viski
Viski lager moderne bartilbehør av høyeste kvalitet. Champagnesabelen fra Viski har et blad av rustfritt stål og et elegant trehåndtak. Sabelen kommer sammen med en treeske. Kompletter gjerne med andre barprodukter fra Viski. Viski holder ikke igjen når det kommer til å lage produkter som gir følelsen av det lille ekstra. Hva sies for eksempel om en gullplatert korketrekker eller fasettslipte krystallglass?
Sablering
Å sablere kommer fra det franske “sabre” som betyr sabel. Når du sablerer slår du av flaskehalsen i stedet for å løsne korken. Takket være at flasken er trykksatt kommer ikke glassplinter til å falle ned i flasken.
Å sablere føles veldig festlig. Vil du åpne boblene på en iøynefallende måte, er sablering en helt rett vei å gå. Det passer like bra å sablere på nyttårsaften, som på bryllup og bursdager. Hvis du først har investert i en champagnesabel finnes det ingen grunn til å ikke bruke den når du får muligheten.
Sablere - steg for steg:
Før du sablerer skal du ta bort metalltråden og folien. Flasken skal holdes med den ene hånden under flasken og tommelen opp. Hold flasken i en 45° vinkel. La sabelbladet raskt slå langs flaskens side. Bladet skal treffe kragen på flaskehalsen. Om det er den skjerpede kanten eller den butte ryggen som treffer, spiller ingen rolle. Det som er viktig er at du følger flaskens form. Flaskehalsen skal løsne med et rett kutt. Det skal sprute ut litt champagne, det gjør at eventuelt glassplinter ikke havner nede i flasken.
Sablere champagne
Champagne er utmerket å sablere. Det som er viktig å tenke på er å kun sablere musserende viner som er gjæret en andre gang på flaske. Dette inkluderer champagne, crèmant og cava. Unngå derfor å sablere Prosecco ettersom den generelt har et lavere trykk i flasken enn champagne.