Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Sensommerlig eplekake3-4 epler, skrelt og skivet100 g smør, smeltet2 egg2 dl strøsukker3 dl hvetemel1,5 ts bakepulver1 ts vaniljesukker 1 dl melkKanel og sukker til å strø over
Fremgangsmåte1. Sett ovnen på 175 grader. 2. Smør og bre en form. 3. Visp egg og sukker luftig. 4. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker i en separat skål. 5. Rør ned melblandingen i eggeblandingen, vend forsiktig inn med melken. 6. Tilsett det smeltede smøret og bland godt. 7. Hell røren i formen og stikk ned epleskivene. 8. Strø over kanel og sukker. 9. Stek midt i ovnen i cirka 40 minutter.

Sensommerlig eplekake

Nyt smaken av sensommer med denne deilige eplekaken! Med friske epler, mykt smør og et hint av kanel, er denne kaken perfekt til både hverdagskos og helgebesøk. Enkel å lage og alltid en favoritt hos både store og små.
Image
Ingredienser
3-4 epler, skrelt og skivet
100 g smør, smeltet
2 egg
2 dl strøsukker
3 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 dl melk
Kanel og sukker til å strø over

Fremgangsmåte

1. Sett ovnen på 175 grader.
2. Smør og bre en form.
3. Visp egg og sukker luftig.
4. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker i en separat skål.
5. Rør ned melblandingen i eggeblandingen, vend forsiktig inn med melken.
6. Tilsett det smeltede smøret og bland godt.
7. Hell røren i formen og stikk ned epleskivene.
8. Strø over kanel og sukker.
9. Stek midt i ovnen i cirka 40 minutter.