Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Shredded chicken nachosOppskrift av Johanna Cryer700 g kyllinglår eller bryst, uten skinn og bein 1,5 ss olivenolje2 ss tomatpuré2 ts sukker 250 ml kyllingbuljong, oppdelt 3 ss limejuice1 ss olivenolje 2 hvitløkfedd, finhakket 2 ts hver av hvitløkspulver, løkpulver, tørket oregano 3 ts hver av spiskumminpulver, paprika 1/2 ts cayennepepper (valgfritt) 1/2 ts hver av salt og pepper
Fremgangsmåte1. Legg ingrediensene for Nachos-krydderblandingen i en skål. Tilsett 2 ss av kyllingbuljongen og bland til en løs pasta.2. Legg i kyllingen og vend rundt slik at den dekkes av pastaen.3. Varm opp olje i en stor stekepanne på middels høy varme.4. Stek kyllingen i 3 minutter på hver side (spar pastaen som er igjen i skålen).5. Ta opp kyllingen og legg den i en grunn skål. Sett tilbake stekepannen på komfyren.6. Tilsett resten av kyllingbuljongen, tomatpuréen og sukkeret, og skrap ned pastaen som er igjen i skålen. Bland for å løse opp, skrap bunnen av pannen og la det småkoke.7. I mens, riv kyllingen med gafler eller hakk den (det gjør ikke noe om den er rå inni).8. Legg tilbake kyllingen i sausen, vend rundt og la den småkoke i 3 minutter til sausen er redusert til en tykk saus. Juster salt etter smak. Hold den varm.9. Topp nachosene med kyllingen og dine favorittoppinger. Sett i ovnen i 10–15 minutter eller til osten har smeltet og fått litt farge.

Shredded chicken nachos

Shredded chicken nachos
Ingredienser
Oppskrift av Johanna Cryer
700 g kyllinglår eller bryst, uten skinn og bein
1,5 ss olivenolje
2 ss tomatpuré
2 ts sukker
250 ml kyllingbuljong, oppdelt
3 ss limejuice
1 ss olivenolje
2 hvitløkfedd, finhakket
2 ts hver av hvitløkspulver, løkpulver, tørket oregano
3 ts hver av spiskumminpulver, paprika 1/2 ts cayennepepper (valgfritt)
1/2 ts hver av salt og pepper

Fremgangsmåte

1. Legg ingrediensene for Nachos-krydderblandingen i en skål. Tilsett 2 ss av kyllingbuljongen og bland til en løs pasta.
2. Legg i kyllingen og vend rundt slik at den dekkes av pastaen.
3. Varm opp olje i en stor stekepanne på middels høy varme.
4. Stek kyllingen i 3 minutter på hver side (spar pastaen som er igjen i skålen).
5. Ta opp kyllingen og legg den i en grunn skål.
Sett tilbake stekepannen på komfyren.
6. Tilsett resten av kyllingbuljongen, tomatpuréen og sukkeret, og skrap ned pastaen som er igjen i skålen. Bland for å løse opp, skrap bunnen av pannen og la det småkoke.
7. I mens, riv kyllingen med gafler eller hakk den (det gjør ikke noe om den er rå inni).
8. Legg tilbake kyllingen i sausen, vend rundt og la den småkoke i 3 minutter til sausen er redusert til en tykk saus. Juster salt etter smak. Hold den varm.
9. Topp nachosene med kyllingen og dine favorittoppinger. Sett i ovnen i 10–15 minutter eller til osten har smeltet og fått litt farge.