Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Smørdeigstartlette med eple, tyrkisk yoghurt og granola2 frosne butterdeigsplater på 85-100 g1 eple50 g mandelmasse1 egg, lett pisketca 2 ts sukker 2 dl tyrkisk eller russisk yoghurt2 ts vaniljesukker2 ss honning1 dl granola
Fremgangsmåte1. Forvarm ovnen til 200 grader.2. Skrell og kjerne ut eplet. Del det og skjær i skiver.3. Skjær hver butterdeigsplate i to firkanter. Kjevle ut litt. Legg på et stekebrett dekket med bakepapir. Riv mandelmassen og legg litt midt på hvert butterdeig. Pensle kantene med pisket egg. Legg epleskivene på butterdeigen og dryss over litt sukker.4. Stek tartlettene i ovnen i ca 15 minutter eller til de er gyldenbrune.5. Visp sammen yoghurt og vaniljesukker. Legg en klikk yoghurt på hver tartlette, drypp over honning og dryss over granola. Server umiddelbart!

Smørdeigstartlette med eple, tyrkisk yoghurt og granola

Smørdeigstartlette med eple, tyrkisk yoghurt og granola
Ingredienser
2 frosne butterdeigsplater på 85-100 g
1 eple
50 g mandelmasse
1 egg, lett pisket
ca 2 ts sukker
2 dl tyrkisk eller russisk yoghurt
2 ts vaniljesukker
2 ss honning
1 dl granola

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Skrell og kjerne ut eplet. Del det og skjær i skiver.
3. Skjær hver butterdeigsplate i to firkanter. Kjevle ut litt. Legg på et stekebrett dekket med bakepapir. Riv mandelmassen og legg litt midt på hvert butterdeig. Pensle kantene med pisket egg. Legg epleskivene på butterdeigen og dryss over litt sukker.
4. Stek tartlettene i ovnen i ca 15 minutter eller til de er gyldenbrune.
5. Visp sammen yoghurt og vaniljesukker. Legg en klikk yoghurt på hver tartlette, drypp over honning og dryss over granola. Server umiddelbart!