Ca 3 dlCOCKTAILSAUS2 dl ketchup3 ss revet pepperrot2 ss ferskpresset sitron3–4 dråper tabascoSalt og sort pepper
Fremgangsmåte:Cocktailsaus er en klassisk amerikansk dipp som serveres blant annet til reker. Men den kan serveres til alle slags skalldyr.
Bland ketchup, pepperrot, sitronsaft og tabasco. Smak til med salt og pepper, og muligens mer tabasco hvis du vil ha sausen ganske sterk.Se alle Cerveras
Skalldyr med cocktailsaus
Skalldyr er kjent for sin delikate smak og allsidighet på tallerkenen. Og når de serveres med en herlig cocktailsaus, blir de virkelig forvandlet til en kulinarisk fest. Denne oppskriften på cocktailsaus er enkel å lage og vil sette prikken over i-en på ethvert skalldyrmåltid.
Ingredienser
Ca 3 dl
COCKTAILSAUS
2 dl ketchup
3 ss revet pepperrot
2 ss ferskpresset sitron
3–4 dråper tabasco
Salt og sort pepper
Fremgangsmåte:
Cocktailsaus er en klassisk amerikansk dipp som serveres blant annet til reker. Men den kan serveres til alle slags skalldyr.
Bland ketchup, pepperrot, sitronsaft og tabasco. Smak til med salt og pepper, og muligens mer tabasco hvis du vil ha sausen ganske sterk.
Se alle Cerveras skalldyrsbestikk.