Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Safrangløgg SourOppskrift av Johanna CryerIngredienser20 cl hvitvinsgløgg6 cl safransukkerlake6 cl ginEn skvett sitronsaft (ca 1–1,5 teskje)1 ss eggehvite
Slik gjør duFyll glassene: Hell 10 cl hvitvinsgløgg, 3 cl safransukkerlake, 3 cl gin, 1–1,5 teskje sitronsaft og ½ ss eggehvite i hvert glass.Bland med Airtender: Sett Airtenderen på glasset, og begynn å pumpe ordentlig. Fortsett å pumpe til du ser at et herlig, kremet skum dannes på toppen av drinken. Det kan ta noen sekunder, avhengig av hvor mye luft du pumper inn.Server: Når du har fått et fint skum, server umiddelbart. Du kan velge å servere drinken med eller uten is, avhenig av hva du foretrekker. Hvis du vil ha is, fyll glassene med isbiter før du pumper skummet.Dekorer (valgfritt): For ekstra flair, kan du legge en liten sitronzest på toppen av skummet eller noen safranstrå til pynt.Tips:Airtender: Sørg for å pumpe jevnt og ordentlig for å skape et fint og holdbart skum. Det er viktig å ikke overpumpe for å unngå at væsken spruter ut, men nok til å få en silkemyk tekstur.Is: Hvis du serverer med is, anbefaler jeg at du fyller glassene med is før du bruker Airtenderen, slik at drinken holdes kald uten at den spes ut.Smakjustering: Juster mengden sitronsaft og safransukkerlake avhengig av om du ønsker en søtere eller friskere drink.Denne måten å blande drinken rett i glassene gjør det både enkelt og morsomt, og den luftige teksturen fra Airtenderen gjør drinken ekstra luksuriøs og festlig!

Safrangløgg Sour

Feire vinteren med en elegant og smakfull safrandrink som kombinerer hvitvinsgløgg, gin og safran til en magisk opplevelse. Med et kremet skum takket være Airtenderen og en frisk touch av sitron blir denne cocktailen en sikker favoritt på julens festligheter. Enkel å mikse direkte i glassene og like lekker som den er god – en ekte showstopper til gløggselskapet!
Safrangløgg Sour
Safrangløgg Sour
Oppskrift av Johanna Cryer
Ingredienser
20 cl hvitvinsgløgg
6 cl safransukkerlake
6 cl gin
En skvett sitronsaft (ca 1–1,5 teskje)
1 ss eggehvite
Image

Slik gjør du

  1. Fyll glassene: Hell 10 cl hvitvinsgløgg, 3 cl safransukkerlake, 3 cl gin, 1–1,5 teskje sitronsaft og ½ ss eggehvite i hvert glass.
  2. Bland med Airtender: Sett Airtenderen på glasset, og begynn å pumpe ordentlig. Fortsett å pumpe til du ser at et herlig, kremet skum dannes på toppen av drinken. Det kan ta noen sekunder, avhengig av hvor mye luft du pumper inn.
  3. Server: Når du har fått et fint skum, server umiddelbart. Du kan velge å servere drinken med eller uten is, avhenig av hva du foretrekker. Hvis du vil ha is, fyll glassene med isbiter før du pumper skummet.
  4. Dekorer (valgfritt): For ekstra flair, kan du legge en liten sitronzest på toppen av skummet eller noen safranstrå til pynt.
Tips:
  • Airtender: Sørg for å pumpe jevnt og ordentlig for å skape et fint og holdbart skum. Det er viktig å ikke overpumpe for å unngå at væsken spruter ut, men nok til å få en silkemyk tekstur.
  • Is: Hvis du serverer med is, anbefaler jeg at du fyller glassene med is før du bruker Airtenderen, slik at drinken holdes kald uten at den spes ut.
  • Smakjustering: Juster mengden sitronsaft og safransukkerlake avhengig av om du ønsker en søtere eller friskere drink.
Denne måten å blande drinken rett i glassene gjør det både enkelt og morsomt, og den luftige teksturen fra Airtenderen gjør drinken ekstra luksuriøs og festlig!