Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Polkagrispannacotta med vaniljeTil 4-6 personer8 dl fløte4 gelatinblader8 ss sukker2 ts vaniljestang4 stk polkagriser
FremgangsmåtePolkagrispannacotta1. Legg 2 stk gelatinblader i kaldt vann i ca 5 minutter.2. Knus 1 polkagris med en morter.3. Skjær et snitt i vaniljestangen. Skrap deretter ut frøene og legg både frø og vaniljestang i en kasserolle.4. Bland 4 dl fløte og 3 ss sukker i kastserollen sammen med vaniljestangen. La det koke opp og rør rundt hele tiden.5. Senk varmen og bland i de knuste polkagrisene, rør rundt til de smelter og blandes ordentlig med fløten.6. Klem ut vannet av gelatinbladene og legg dem i fløteblandingen i kasserollen og rør rundt til de har løst seg opp.7. Hell i blandingen i serveringsglass og la den stivne i ca 2 timer i kjøleskapet.Vaniljepannacotta1. Legg 2 stk gelatinblader i kaldt vann i ca 5 minutter.2. Skjær et snitt i vaniljestangen. Skrap deretter ut frøene og legg både frø og vaniljestang i en kasserolle.3. Bland 4 dl fløte og 3 ss sukker i kastserollen sammen med vaniljestangen. La det koke opp og rør rundt hele tiden.4. Klem ut vannet av gelatinbladene og legg dem i fløteblandingen i kasserollen og rør rundt til de har løst seg opp.5. La pannacottaen avkjøles godt før du heller over den som neste lag i glasset der polkagrispannacottaen har stivnet.6. Sett den inn i kjøleskapet og la den stivne i ytterligere 3 timer.7. Når pannacottaen har stivnet kan du dekorere med for eksempel knuste polkagriser.

Polkagrispannacotta med vanilje

Polkagrispannacotta med vanilj
Ingredienser
Til 4-6 personer

8 dl fløte
4 gelatinblader
8 ss sukker
2 ts vaniljestang
4 stk polkagriser

Fremgangsmåte

Polkagrispannacotta
1. Legg 2 stk gelatinblader i kaldt vann i ca 5 minutter.
2. Knus 1 polkagris med en morter.
3. Skjær et snitt i vaniljestangen. Skrap deretter ut frøene og legg både frø og vaniljestang i en kasserolle.
4. Bland 4 dl fløte og 3 ss sukker i kastserollen sammen med vaniljestangen. La det koke opp og rør rundt hele tiden.
5. Senk varmen og bland i de knuste polkagrisene, rør rundt til de smelter og blandes ordentlig med fløten.
6. Klem ut vannet av gelatinbladene og legg dem i fløteblandingen i kasserollen og rør rundt til de har løst seg opp.
7. Hell i blandingen i serveringsglass og la den stivne i ca 2 timer i kjøleskapet.
Vaniljepannacotta
1. Legg 2 stk gelatinblader i kaldt vann i ca 5 minutter.
2. Skjær et snitt i vaniljestangen. Skrap deretter ut frøene og legg både frø og vaniljestang i en kasserolle.
3. Bland 4 dl fløte og 3 ss sukker i kastserollen sammen med vaniljestangen. La det koke opp og rør rundt hele tiden.
4. Klem ut vannet av gelatinbladene og legg dem i fløteblandingen i kasserollen og rør rundt til de har løst seg opp.
5. La pannacottaen avkjøles godt før du heller over den som neste lag i glasset der polkagrispannacottaen har stivnet.
6. Sett den inn i kjøleskapet og la den stivne i ytterligere 3 timer.
7. Når pannacottaen har stivnet kan du dekorere med for eksempel knuste polkagriser.