Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Parmesankake med kaldrøkt laksAntall ca 30-35 stkTid ca 55 minutterCa 100 g parmesan, grovrevet3 dl hvetemel120 g smør1 ss strøsukker½ ts salt1 eggeplomme½ - 1 dl sesamfrø100-150 g Philadelphia creamca 75 g kaldrøkt laks½ krukke gressløk, finhakket
Fremgangsmåte1. Varm ovnen til 175 grader.2. Legg oppi parmesanost, hvetemel, smør, sukker, salt og eggeplomme i en mfoodprosessor og miks til en fast deig.3. Del deigen i 2 like store deler og rull til lengder.4. Legg sesamfrø på et brett og rull lengdene i frøene slik at de fester seg. La stivne i kjøleskap i ca 20 minutter.5. Del i 1 cm brede skiver og legg på bakepapir.6. Stek i ovnen, ca 15-20 minutter til de har begynt å få litt farge.7. Når de er avkjølt, bre på cream cheese og legg en oppskåret bit laks over.8. Strø til slutt med den finhakkede gressløken.

Parmesankake med kaldrøkt laks

Utforsk den perfekte kombinasjonen av smaker med vår oppskrift på Parmesankake med kaldrøkt laks. Denne delikate småretten er ideell som forrett eller fingermat til festen. Følg med for en enkel oppskrift som vil forvandle din neste begivenhet til en smakfull suksess.
Parmesankake med kaldrøkt laks
Ingredienser
Antall ca 30-35 stk
Tid ca 55 minutter

Ca 100 g parmesan, grovrevet
3 dl hvetemel
120 g smør
1 ss strøsukker
½ ts salt
1 eggeplomme
½ - 1 dl sesamfrø
100-150 g Philadelphia cream
ca 75 g kaldrøkt laks
½ krukke gressløk, finhakket

Fremgangsmåte

1. Varm ovnen til 175 grader.
2. Legg oppi parmesanost, hvetemel, smør, sukker, salt og eggeplomme i en mfoodprosessor og miks til en fast deig.
3. Del deigen i 2 like store deler og rull til lengder.
4. Legg sesamfrø på et brett og rull lengdene i frøene slik at de fester seg. La stivne i kjøleskap i ca 20 minutter.
5. Del i 1 cm brede skiver og legg på bakepapir.
6. Stek i ovnen, ca 15-20 minutter til de har begynt å få litt farge.
7. Når de er avkjølt, bre på cream cheese og legg en oppskåret bit laks over.
8. Strø til slutt med den finhakkede gressløken.