Oppskrift av Johanna CryerSitrusfrukterJordbærMynte4 cl Vermouth4 cl CointreauRosé-musserendeIs
Instruksjoner1. Bruk en mandolin for å skjære sitrusfruktene i tynne skiver.2. Del opp jordbær.3. Hell all frukten i en kanne sammen med mye is.4. Hell i Vermouth og Cointreau.5. Fyll kannen med musserende-rosé.6. Bland og server!
Musserende rosé-sangria
Musserende rosé-sangria er en forfriskende og fargerik twist på den klassiske sangria-oppskriften. Denne rosé-sangriaen er en festlig og sommerlig drink som passer perfekt for utendørs sammenkomster eller som en velkomstdrink til spesielle anledninger.
Ingredienser
Oppskrift av Johanna Cryer
Sitrusfrukter
Jordbær
Mynte
4 cl Vermouth
4 cl Cointreau
Rosé-musserende
Is
Instruksjoner
1. Bruk en mandolin for å skjære sitrusfruktene i tynne skiver.
2. Del opp jordbær.
3. Hell all frukten i en kanne sammen med mye is.
4. Hell i Vermouth og Cointreau.
5. Fyll kannen med musserende-rosé.
6. Bland og server!