Start med å stille inn sous vide-maskinen din til 58 grader.
Lag påskelammet sous vide!
Ingredienser
8 porsjoner
Lammestek uten ben, ca. 1,3 kg
En kvist rosmarin
4 fedd hvitløk
Salt pepper
En kvist rosmarin
4 fedd hvitløk
Salt pepper
Start med å stille inn sous vide-maskinen din til 58 grader.
Del hvitløksfedd og gni over lammesteken.
Forsegl steken i en vakuumpose sammen med rosmarin, hvitløk, salt og nykvernet sort pepper.
Tilbered i sous vide-badet i ca 3-4 timer.
Ta ut kjøttet fra vakuumposen og brun det raskt i en varm stekepanne for å gi steken en vakker farge.
La den hvile noen minutter før du skjærer steken i tynne skiver og serverer.
Del hvitløksfedd og gni over lammesteken.
Forsegl steken i en vakuumpose sammen med rosmarin, hvitløk, salt og nykvernet sort pepper.
Tilbered i sous vide-badet i ca 3-4 timer.
Ta ut kjøttet fra vakuumposen og brun det raskt i en varm stekepanne for å gi steken en vakker farge.
La den hvile noen minutter før du skjærer steken i tynne skiver og serverer.