300 ml vann225 g sukker 5 stk kiwiSaften fra 0,5 stk sitroner
Instruksjoner1. Sørg for å sette isbeholderen (fra iskremmaskinen) i fryseren i 20-24 timer før du skal bruke den.2. Kok opp vann og sukker under omrøring slik at sukkeret løser seg opp. Sett inn sukkerlaken i fryseren i minst 20 minutter slik at blandingen blir ordentlig kald.3. Skrell kiwien og del den i biter. Miks sammen med den kalde sukkerlaken og saften fra sitronen til en jevn røre.4. Sett sammen kjøkkenassistenten med iskremmaskinen.5. Tilsett røren litt av gangen i den kalde isbeholderen slik at det ikke dannes iskrystaller. La ismaskinen gå i 25-30 minutter.6. Server i kjeks eller skåler med en gang eller hell i en form og frys inn til senere.
Kiwisorbet
Ingredienser
300 ml vann
225 g sukker
5 stk kiwi
Saften fra 0,5 stk sitroner
Instruksjoner
1. Sørg for å sette isbeholderen (fra iskremmaskinen) i fryseren i 20-24 timer før du skal bruke den.
2. Kok opp vann og sukker under omrøring slik at sukkeret løser seg opp. Sett inn sukkerlaken i fryseren i minst 20 minutter slik at blandingen blir ordentlig kald.
3. Skrell kiwien og del den i biter. Miks sammen med den kalde sukkerlaken og saften fra sitronen til en jevn røre.
4. Sett sammen kjøkkenassistenten med iskremmaskinen.
5. Tilsett røren litt av gangen i den kalde isbeholderen slik at det ikke dannes iskrystaller. La ismaskinen gå i 25-30 minutter.
6. Server i kjeks eller skåler med en gang eller hell i en form og frys inn til senere.