Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Kardemommesmakende pannekakeknuter8-10 stk pannekaker2½ dl hvetemel 1 ts kardemomme, malt½ ts salt6 dl melk3 eggSmør til stekingMANDELMASSE2 dl mandelmel1½ dl melis1 krm salt2-4 ss melkFYLL2 dl fløteTOPPING1 ss melisStekesnøre eller lignende
Fremgangsmåte:Pannekaker:

Kardemommesmakende pannekakeknuter

Denne oppskriften tar de klassiske pannekakene til et nytt nivå ved å tilføre dem en deilig kardemommesmak. Pannekakeknutene er perfekte som en liten godbit til lunsj, dessert eller som et søtt mellommåltid. Med sin myke tekstur og aromatiske smak vil disse pannekakeknutene garantert falle i smak hos både små og store.
Kardemommesmakende pannekakeknuter
Ingredienser
8-10 stk pannekaker
2½ dl hvetemel
1 ts kardemomme, malt
½ ts salt
6 dl melk
3 egg
Smør til steking
MANDELMASSE
2 dl mandelmel
1½ dl melis
1 krm salt
2-4 ss melk
FYLL
2 dl fløte
TOPPING
1 ss melis
Stekesnøre eller lignende

Fremgangsmåte:

Pannekaker:
1. Bland mel, kardemomme og salt i en bolle. Pisk ned halvparten av melken og visp til en jevn røre. Visp inn resten av melken og til slutt eggene, ett om gangen.
2. Smelt smør i en pannekakepanne og stek tynne pannekaker. Sett til side for å kjøle seg ned.

Montering:
3. Rør sammen mandelmel, sukker, salt og melk til en kremet mandelmasse.
4. Pisk fløten til krem.
5. Klipp snørene i passe lengde.
6. Legg mandelmasse og krem ​​i midten av pannekaken. Samle kantene og knyt pannekaken forsiktig sammen til en knute. Dryss over litt melis.