100 g smør, romtemperert 1 dl strøsukker 1 ss vaniljesukkerca 2 1/2 dl hvetemel1 ts bakepulver 1 ss lys sirup
Fremgangsmåte1. Sett ovnen på 175 grader. Rør smør og sukker porøst.2. Bland de tørre ingrediensene og tilsett dem og sirupen til smørblandingen. Jobb raskt sammen til en deig.3. Del deigen i tre deler og rull dem til lengder. Legg dem på et stekebrett med bakepapir. Flat ut lengdene noe.4. Stek lengdene midt i ovnen i 10–12 min.5. Del lengdene i skrå biter mens de fortsatt er varme. La kakene avkjøles på bakebrettet.TIPS!
Karamellsnipper 35 stk
Ingredienser
100 g smør, romtemperert
1 dl strøsukker
1 ss vaniljesukker
ca 2 1/2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 ss lys sirup
Fremgangsmåte
1. Sett ovnen på 175 grader. Rør smør og sukker porøst.
2. Bland de tørre ingrediensene og tilsett dem og sirupen til smørblandingen. Jobb raskt sammen til en deig.
3. Del deigen i tre deler og rull dem til lengder. Legg dem på et stekebrett med bakepapir. Flat ut lengdene noe.
4. Stek lengdene midt i ovnen i 10–12 min.
5. Del lengdene i skrå biter mens de fortsatt er varme. La kakene avkjøles på bakebrettet.
TIPS! Enkle kaker som er utrolig gode. Vil du lage varianter av dem, bland ned litt hakket sjokolade i deigen.