Til 14 drinker5 dl friske bjørnebær15 cl tørr gin 1 ½ dl vann1 ½ dl strøsukker½ dl ferskpresset sitronsaft15 myntebladerIs
Fremgangsmåte1. Begynn med sukkerlaken. Kok opp vann og sukker. Legg i mynteblader og kok ytterligere i noen minutter. Spar noen mynteblader til garneringen. La den avkjøles og plukk deretter bort bladene.2. Miks 4 dl av bærene til en puré. Bland gin, sukkerlag, sitronsaft og noen isbiter i en shaker og rist. Fordel purén i glassene og fyll på med is. Hell på blandingen fra shakeren og garnere med friske bjørnebær og noen mynteblader.
Bjørnebærdrikk
Ingredienser
Til 14 drinker
5 dl friske bjørnebær
15 cl tørr gin
1 ½ dl vann
1 ½ dl strøsukker
½ dl ferskpresset sitronsaft
15 mynteblader
Is
Fremgangsmåte
1. Begynn med sukkerlaken. Kok opp vann og sukker. Legg i mynteblader og kok ytterligere i noen minutter. Spar noen mynteblader til garneringen. La den avkjøles og plukk deretter bort bladene.
2. Miks 4 dl av bærene til en puré. Bland gin, sukkerlag, sitronsaft og noen isbiter i en shaker og rist. Fordel purén i glassene og fyll på med is. Hell på blandingen fra shakeren og garnere med friske bjørnebær og noen mynteblader.