Halloween baking
Oppskrifter for en skremmende god Halloween
Årets skumleste høytid er rett rundt hjørnet, og forventningene – ikke minst blant de små – er høye. Til årets Halloween, som vanligvis finner sted den 31. oktober, har vi på Cervera hentet frem en rekke herlige – og litt skumle – oppskrifter sammen med dessertentusiasten Cathrine Laurén fra DessertArkivet, som er perfekte å servere både store og små. Samle familien på kjøkkenet for å bake til Halloween og lag lekne og smakfulle Halloween-desserter og herlige minner!
Ha en skremmende god Halloween!
Skremmende gode oppskrifter til Halloween
Til bakingen
5 tips når du skal bake til Halloween
- Bruk skremmende dekorasjoner. Bruk svart og oransje glasur, spindelvevmønster eller spiselige øyne på kakene og cupcakesene dine. Geléfarger og sukkerpasta er perfekt for å lage små spøkelser, gresskar eller flaggermus.
- Bak med halloweenformer. Bruk bakeformar i form av gresskar, heksehatter, spøkelser eller hodeskaller for å gi bakverkene et festelig uttrykk. Det er enkelt og gir det lille ekstra til bakverkene dine.
- Legg til høstsmaker i bakverkene. Ingredienser som kanel, gresskarpuré, eple og muskat gir bakverkene dine et høstlig touch. En gresskarpai eller kanelboller med en twist passer perfekt til Halloween-kosen.
- Lag overraskelser inni bakverkene. Gjør kakene dine ekstra spennende ved å fylle dem med noe uventet, som rødt syltetøy eller sjokolade som renner ut når man tar en bit. Det blir som en "blodig" overraskelse!
- Lyst og mørkt i bakingen. Kombiner lyse og mørke farger i bakverkene dine for en dramatisk effekt. En sjokoladekake med hvit glasur eller vaniljekaker med svart glasur skaper en iøynefallende kontrast - perfekt til Halloween!