Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Favoritter

Handlekurv(0 produkter)

Din handlekurv er tom

Halloween baking

Oppskrifter for en skremmende god Halloween
Halloween baking
Halloween baking
Årets skumleste høytid er rett rundt hjørnet, og forventningene – ikke minst blant de små – er høye. Til årets Halloween, som vanligvis finner sted den 31. oktober, har vi på Cervera hentet frem en rekke herlige – og litt skumle – oppskrifter sammen med dessertentusiasten Cathrine Laurén fra DessertArkivet, som er perfekte å servere både store og små. Samle familien på kjøkkenet for å bake til Halloween og lag lekne og smakfulle Halloween-desserter og herlige minner!
Ha en skremmende god Halloween!

5 tips når du skal bake til Halloween

  1. Bruk skremmende dekorasjoner. Bruk svart og oransje glasur, spindelvevmønster eller spiselige øyne på kakene og cupcakesene dine. Geléfarger og sukkerpasta er perfekt for å lage små spøkelser, gresskar eller flaggermus.
  2. Bak med halloweenformer. Bruk bakeformar i form av gresskar, heksehatter, spøkelser eller hodeskaller for å gi bakverkene et festelig uttrykk. Det er enkelt og gir det lille ekstra til bakverkene dine.
  3. Legg til høstsmaker i bakverkene. Ingredienser som kanel, gresskarpuré, eple og muskat gir bakverkene dine et høstlig touch. En gresskarpai eller kanelboller med en twist passer perfekt til Halloween-kosen.
  4. Lag overraskelser inni bakverkene. Gjør kakene dine ekstra spennende ved å fylle dem med noe uventet, som rødt syltetøy eller sjokolade som renner ut når man tar en bit. Det blir som en "blodig" overraskelse!
  5. Lyst og mørkt i bakingen. Kombiner lyse og mørke farger i bakverkene dine for en dramatisk effekt. En sjokoladekake med hvit glasur eller vaniljekaker med svart glasur skaper en iøynefallende kontrast - perfekt til Halloween!